در انتخاب رستوران به چه نکاتی توجه کنیم؟

رستوران‌هایی که نه تنها نیازهای تغذیه‌ ای ما را برآورده می ‌کنند، بلکه نیازهای ما مانند گذراندن اوقات خوش، استراحت و معاشرت را نیز برآورده می‌کنند، سعی می‌کنند به حیات خود ادامه دهند و در یک محیط رقابتی شدید برنده باشند. کسب‌وکارهایی که می‌خواهند در این رقابت پیروز شوند، ابتدا باید تقاضاهای در حال تغییر را درک کنند و این خواسته‌ها را به بهترین شکل ممکن برآورده کنند. بنابراین، در انتخاب رستوران به چه نکاتی توجه می کنیم، چه معیارهایی را در نظر می گیریم؟ در اینجا تحقیقات انجام شده در این زمینه و نتایج چشمگیر آنها آمده است…

امروزه نقطه شروع فعالیت های بازاریابی رستوران ها مشتریان هستند.

طراحی یک منو بدون در نظر گرفتن،  تجزیه و تحلیل انتظارات، نیازها و خواسته های مشتریان خطر بزرگی را به همراه دارد. زیرا کسب و کارهای زیادی برای اهداف مشابه فعالیت می کنند و کسب مزیت رقابتی در این محیط مهم است. کسب و کارهایی که می خواهند سودآوری خود را افزایش دهند و سهم بیشتری از بازار را به دست آورند باید سعی کنند مشتریان خود را درک کنند. به طور خلاصه، رستوران های امروزی باید خواسته های مشتریان خود را درک کنند و این خواسته ها را به سریع ترین و بهترین روش برآورده کنند. بیایید با هم عوامل موثر بر انتخاب رستوران را بررسی کنیم…

به نظر می رسد مصرف کنندگان هنگام تصمیم گیری برای انتخاب رستوران فاکتورهای زیادی را در نظر می گیرند.

منو

“غذا و نوشیدنی” در انتخاب رستوران برای مشتریانی متفاوت اهمیت بیشتری دارد. به عبارت دیگر، کیفیت غذا و نوشیدنی های ارائه شده در رستوران، تنوع منو، وجود غذاهای مختلف و ارزش غذایی غذاها نقش مهمی در ترجیحات رستورانی مشتریان مختلف دارد. پیشنهاد شود که عباراتی را در کارت‌های منو و صفحات وب خود قرار دهید که نشان ‌دهنده استانداردهای کیفی موادی است که استفاده می‌کنید، منوهای خود را با دریافت پیشنهادات مشتریان گسترش دهید، غذاهای مهم از غذاهای مختلف را در منو بگنجانید و مقادیر کالری را اضافه کنند.

سرویس

عامل “خدمات” در انتخاب رستوران برای مشتریانی با سطوح درآمدی متفاوت و بازدیدکنندگان مکرر رستوران اهمیت بیشتری دارد. برای مشتریان، رفتار کارکنان در رستوران، سرعت ارائه خدمات، شایستگی کارکنان و در دسترس بودن خدماتی غیر از غذا، بر تصمیم گیری آنها در انتخاب رستوران تأثیر می گذارد.

از سوی دیگر، رفتار کارکنان، شایستگی هایی که بیانگر سطح دانش، سرعت خدمات و خدمات غیرخوراکی آنهاست، با افزایش سطح درآمد و دفعات مراجعه به رستوران اهمیت بیشتری پیدا می کند. این نتایج نشان می دهد که مشاغل رستوران می توانند سطح رضایت و تمایل خود را برای بازگشت با خدماتی که ارائه می دهند و همچنین جو مثبتی که برای مشتریان خود ایجاد می کنند افزایش دهند.

 بر این اساس، مشاغل رستوران، به منظور افزایش رضایت مشتری، ممکن است توصیه شود که به طور دوره ای به کارکنان در زمینه ارتباط با مشتری آموزش خدمات داده شود تا خدمات سریع ارائه شود و از سوی دیگر، خدماتی به مشتریان ارائه شود که نیازهای آنها به غیر از غذا را برطرف کند.

قیمت

قیمت منو تاثیرزیادی در انتخاب رستوران برای مشتریان دارد. این نشان می دهد که هر چقدر هم که ویژگی های مشتریان متفاوت باشد، تجربه آنها در رستوران قبل از انتخاب رستوران و سپس غذا، نوشیدنی ها و خدمات بر انتخاب رستوران آنها و ارزش پولی که در ازای آن باید بپردازند تأثیر می گذارد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *